Vierjarige leerlingen

Het is verstandig om uw kind ruim voor zijn vierde verjaardag aan te melden bij onze basisschool. U kunt hiervoor een afspraak maken met de directeur. U krijgt dan informatie over de school en eventueel een rondleiding. Op deze manier kunt u de sfeer proeven van de school in bedrijf.

Als u uw kind definitief wilt aanmelden krijgt u hiervoor een aanmeldingsformulier. U krijgt een bevestiging van uw inschrijving. Wij laten u ruim van te voren weten wanneer uw kind bij ons terecht kan.

Een maand voor de vierde verjaardag sturen wij uw kind een uitnodiging om maximaal vijf dagdelen op onze school te komen wennen. Het is voor een vierjarige vaak een grote stap om naar school te gaan, op deze manier maken we de drempel lager.

Op de eerste schooldag na zijn vierde verjaardag komt uw kind de hele week op school. In de maand december en de laatste zes weken van het schooljaar laten wij geen kinderen wennen, omdat deze periodes te druk zijn. In overleg met de ouders wordt er een andere wenperiode afgesproken.

Onder het kopje 'documenten downloaden' vindt u het inschrijfformulier.

Cort Van Der Lindenlaan 1

1412 BW Naarden